Smykkekursus – med og uden smykkekit

DKK299.00DKK399.00

OBS: Kurset lukker ned d. 26. februar 2022, så jo før du logger ind jo længere tid har du adgang til kurset.*

Giv en kreativ gave til dig selv eller en du holder af

At være kreativ og lege med perler er sjovt. Det vækker legelysten, skaber ro og giver plads til fantasien. Samtidig er det noget man kan sidde med selv eller samles om i fællesskab.

*Da jeg har valgt at lukke kurset ned, og du har kortere adgang til kurset, er prisen selvfølgelig også rettet til.

Kurset kan du gennemføre på 2-3 timer og derudover har jeg lavet en PDF med close-up billeder samt udførlig beskrivelse af hele processen, som kan downloades/printes til evigt eje og en udførlig materialeliste, som ligeledes kan downloades/printes.

Når du bestiller sender jeg adgangskode/gavekort hjem til dig eller direkte til modtageren.  jeg har dog også lavet en PDF med close-up billeder samt udførlig beskrivelse af hele processen, som kan downloades/printes til evigt eje.

 

Ved log-in til kurset får du/modtageren også adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor der kan stilles spørgsmål og vises skønne resultater frem

Du kan også  sende en personlig hilsen fra dig

 

I “sy dine egne øreringe” guider jeg igennem processen, hvordan du kan sy dine egne harlequin-øreringe. Teknikken kan efterfølgende også bruges til at lave sjove former og figurer til glæde for både dig selv men også dem du holder af.

 

Har du lyst til at læse lidt mere om kurset, kan du gøre det lige her

Ryd

Yderligere information

Gavekort

Gavekort uden smykkekit, Gavekort med smykkekit

Farve

Guld/blå, Guld/koral, Guld/grøn, Sølv/blå

Du kunne også være interesseret i...