Handelsbetingelser

Afsendelse

Ordrer afsendes inden for 1-3 hverdage og sendes med DAO.

Smykkerne er håndlavede og produceres af mig selv. Jeg forsøger ikke at have for mange smykker færdigsyet af gangen, da jeg gerne vil levere “frisklavede” smykker til dig. Derfor kan nogle smykker stå som “på lager” men jeg først skal sy dem til dig. Skulle det være tilfældet, kan der tilkomme ekstra leveringstid, dette vil jeg informere dig om via mail – men jeg bestræber mig altid på, at have smykkerne klar inden for få dage.

Returnering

Skulle det ske, at smykket ikke lever op til dine forventninger, har du mulighed for at sende det retur. Hvis du ikke ønsker smykket alligevel, bedes du meddele mig det inden 7 dage via mail kontakt@emmas.dk, hvorefter du har 7 dage til at sende det retur. Dette forudsætter selvfølgelig, at du ikke har brugt smykket.

Bemærk, at smykkets beskaffenhed er dit fulde ansvar, indtil det når frem til mig. Du står for omkostninger ved returnering medmindre, at smykket er defekt, og dette er bekræftet af mig.

Er det et custommade smykke, tages det ikke retur.

Reklamation

Jeg går meget op i, at mine smykker laves af de bedste materialer. Skulle det dog ske, at et smykke er defekt, send mig venligst en besked på kontakt@emmas.dk. Vedhæft gerne billeder af de defekte dele. Jeg vil herefter besvare din henvendelse hurtigst muligt, oftest samme dag. Hvis jeg vurderer, at smykket ud fra beskrivelse og billeder er defekt, sendes smykket til mig, hvorefter jeg tager endelig stilling til, om reklamationen er berettiget.

Når jeg har modtaget smykket, svarer jeg inden for rimelig tid via mail, typisk inden for 1-2 dage.

Godkendes reklamationen, reparerer jeg enten smykket, eller du får et nyt smykke tilsendt samt forsendelsesomkostningerne refunderet.Er det ikke muligt at erstatte smykket, refunderes pengene inkl. forsendelsesomkostningerne.

Husk at medsende kvitteringen.