Bag om E M • M A S – et perleunivers

Hej og velkommen til.

Mit navn er Louise og jeg står bag smykkerne fra E M • M A S.

Det hele startede ud fra drømmen om, at skabe en mere fleksibel hverdag.

Oprindeligt er jeg uddannet frisør og senere lægesekretær, men da vi fik vores søn i 2011, ændrede mine prioriteter sig. Jeg ønskede et mere selvstændigt og fleksibelt arbejdsliv.

Jeg har altid været kreativ, at kunne bruge mine hænder og elsker alt der skinner og blinker, så at kaste mig over smykkerne var meget naturligt.

I starten lavede jeg armbånd men savnede et større håndværk, da det også er selve processen af smykkerne, som jeg gerne ville have i spil. Derfor lærte jeg hurtigt de forskellige syteknikker, som jeg bruger i en stor del af smykkerne.

At sidde med perlerne er for mig ren meditation. Her kan jeg uforstyrret sy løs, mens tankerne flyver. Jeg får dannet mig overblik over det daglige og kommer altid på nye, kreative ideer.

Netop det meditative i smykkeproduktionen har jeg drømt om at kunne give videre til andre. Jeg begyndte derfor i 2020 at undervise i perlesyning. Kort tid efter lavede jeg onlinekurset “Sy dine egne øreringe“, som viser hele processen fra materialer til færdig ørering, så alle – uanset hvor i landet du bor – kan få glæde af perlesyningen og den medfølgende mentale ro, det giver. 

Jeg afholder fortsat nogle gange fysiske events og smykkekurser. Hvis det er noget du kunne have interesse i, kan du se de forskellige muligheder under “kurser og events“.

Navnet E M • M A S er en kombination af mine to børns navne EMMa og SilAS.

Jeg håber, du synes om mine smykker og jeg glæder mig til at vise dig, hvad E M • M A S kan byde på.

De bedste hilsner

Louise